تلاش برای درمان سرطان خون با نانوحامل‌ های هوشمند

 محققان دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفق به سنتز نوعی سیستم انتقال دارو شدهاند که در درمان هدفمند سرطان خون مؤثر خواهد بود.
 این سیستم انتقال دارو زیست سازگار، دارای رهش آهسته و هدفمند است. سنتز و بررسی این نانوحامل هوشمند در مقیاس آزمایشگاهی صورت گرفته است. اين تحقيق با تلاش دکتر خلیل آبنوس و دکتر سید محمد تقدیسی حیدریان از اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و همکارانشان حاصل شد.


سنتز کاتالیزورهای اسیدی و بازی ناهمگن قابل بازیافت نانومغناطیس جدید انجام شد

 استاد و محقق دانشگاه بیرجند با پشتیبانی مادی و معنوی صندوق حمایت از پژوهشگران ، طرح پژوهشی " سنتز کاتالیزورهای اسیدی و بازی ناهمگن قابل بازیافت نانو مغناطیس جدید " را اجرا کرد.
   دکتر" سارا سبحانی " در گفت وگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی روابط عمومی صندوق حمایت از پژوهشگران درباره این طرح گفت: با اجرای این طرح پژوهشی ، کاتالیزورهای ناهمگن جدید اسیدی و بازی مختلف ، به دلیل مزایای استفاده از کاتالیزورهای ناهمگن نانومغناطیس از قبیل به حداقل رساندن هزینه ها و مواد زائد تولید شده، از بین بردن خورندگی ، فراریت و بوی بد کاتالیزور، نگهداری آسان و سهولت جداسازی کاتالیزور، سنتز شدند.


واحد اندازه گیری مانیتورینگ شبکه برق قدرت طراحی شد

برای نخستین بار در خاورمیانه در دانشگاه امیرکبیر واحد اندازه گيری فازور (PMU) برای مانیتورینگ شبکه برق قدرت طراحی و ساخته شد.
مهدی کراری، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق وعضو پژوهشکده بهره برداری ايمن شبکه دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این خصوص گفت:این دستگاه در شبکه های انتقال و فوق توزیع برق مورد استفاده قرار می گیرد.


افزایش برداشت نفت از مخازن کشور با فناوری نانو

پژوهشگران دانشگاه اصفهان با همکاری محققان پژوهشگاه صنعت نفت و به سفارش بخشهای بالادستی صنعت نفت، در جهت افزایش میزان برداشت نفت از مخازن کشور به بررسی اثر استفاده از نوعی نانوساختار پرداختهاند.


 صفحات  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  صفحات