معاونت علمی مرجع تعیین نیازهای فناورانه کشور به دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی می‌شود

رییس مرکز فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، گفت: معاونت علمی مرجع اعلام نیازها و اولویتهای کشور در حوزه توسعه فناوری به دانشگاهها و مراکز پژوهشی میشود.


داروی استراتژیک «فاکتور 7» ساخت داخل آماده صادرات است

 محققان ومتخصصان دارویی کشور در قالب طرح کلان ملی فناوری و نوآوری حوزه داروهای وارداتی و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری موفق به تولید داروی استراتژیک فاکتور 7 شدند و این دارو را از انحصار کشور دانمارک بیرون آوردند.


11 محصول فناوری نانو در کشور در 3 ماهه اول سال 94 تأییدیه نانومقیاس گرفتند

در سال 94، 11 محصول جدید مبتنی بر فناوری نانو موفق به کسب تأییدیه نانومقیاس و 16 محصول گواهینامه آزمایشی نانومقیاس را از ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دریافت کردهاند.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بررسی مواد و محصولات تولید و عرضهشده در حوزه نانو، شفافیت بازار محصولات نانو و به تبع آن ارتقای کیفی این محصولات و افزایش اعتماد مصرفکنندگان را در بر دارد. این دستاوردها موجب توسعه بازار مواد و محصولات نانو میشود.


شرکت‌ها بر مبنای نوآوری و برندسازی می‌توانند درآمدزایی کنند

 معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در بازدید از شرکت دیجیکالا، این شرکت را زمینه ای مناسب برای برندسازی و نوآوری دانست و بر ضرورت توجه به ایدههای نو و خلاقیت در بستر چنین شرکتهایی تأکید کرد.
به گزارش مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییسجمهوری در جمع مدیران شرکت «دیجیکالا»، نوآوری و خلاقیت را لازمه اصلی درآمدزایی و ایجاد اشتغال در بستر شرکتهای دانشبنیان عنوان کرد.


قطعه‌سازی در صنعت هوایی توسعه می‌یابد

دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: یکی از اهداف مهمی که این ستاد در سال جاری پیگیری میکند توسعه قطعه سازی در صنعت هوایی و هوانوردی است.


بودجه بخش پژوهش در سازمان‌های دولتی نباید درگیر ساختمان‌سازی شود

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری گفت: بودجه سازمان های دولتی در بخش پژوهش باید به حمایت از پژوهش ها و کارهای علمی که برای نخستین بار در کشور اجرا می شوند اختصاص یابد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و رییس ستاد توسعه زیست فناوری کشور در بازدید از پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی با بیان اینکه تابوی ایجاد شرکت های دانش بنیان پژوهشگاهی به مرور شکسته شده است، عنوان کرد: ضروری است برای جوانانی که وارد حوزه پژوهش می شوند و روی تولید فناوری کار می کنند یک سناریوی خروج تعریف شود تا این فناوری ها از طریق واسطه هایی مثل مراکز رشد، نتیجهبخش شوند.


طرح پژوهشی برای حذف آلاینده های زیست محیطی خطرناک اجرا شد

فرایند فوتوکاتالیزوری ناهمگن بوسیله نیمه هادی های TiO2 و ZnO که روش امید بخشی در حذف آلاینده های زیست محیطی خطرناک است، با پشتیبانی مادی و معنوی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی اجرا شد.


 صفحات  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  صفحات