دستاوردهای علمی، فناوری و صنعتی کشور معرفی می‌شود


تاریخ ثبت : ۱۸-۰۵-۹۴    موضوع : اخبار    امتیاز: 0 از 5  ( مجموع آرا : 0)
بازدید : ۱۵۹۰

دستاوردهای علمی، فناوری و صنعتی کشور در تمامی حوزه‌ها درمستند پازل و با حمایت معنوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری معرفی می‌شوند.

 


 روح‌الله رحیمی، تهیه‌کننده و کارگردان مستند پازل درباره این برنامه اظهار کرد: مستند پازل با همکاری شبکه افق اجرایی شده و تاکنون دو بخش این برنامه در 26 قسمت تهیه و پخش‌شده و سری سوم این مستند نیز در حال تولید است.

وی درادامه گفت: در تهیه و تدوین این مستند معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز از ما حمایت محتوایی و معنوی داشته و دربخش های سوژه یابی، تهیه پژوهش‌ها و تسهیل در هماهنگی صدور مجوزها بسیار ما را یاری کرده و یکی از مهمترین شاخص های رشد کمی و کیفی تولیدات مستند و داستانی در حوزه دستاوردهای علمی کشور، ورود و جریان سازی معاونت علمی و فناوری است .
کارگردان و تهیه‌کننده برنامه پازل درباره هدف از تهیه این مستند علمی خاطرنشان کرد: مستند پازل باهدف حرکت در راستای شعار اقتصاد مقاومتی وترویج اقتصاد دانش‌بنیان و تجاری‌سازی تحقیقات دانشگاهی تهیه‌شده و به معرفی تمامی دستاوردهای درجه‌یک حوزه علم و فناوری و صنعت که در جهت مرز دانش حرکت می‌کنند می‌پردازد.
وی به حضور و حمایت معنوی دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی و پژوهشی از مستند پازل اشاره کرد و گفت: ما طبیعتاً به حضور معنوی مراکز دانشگاهی و تحقیقات دانش بنیان نیاز داشتیم تا در مرحله پژوهش و آشنایی و شناخت سوژه‌ها از تمامی زوایا تأمین باشیم که این امر نیز از سوی دانشگاه‌ها میسر شد و همکاری بسیاری مناسبی با گروه تولید مجموعه مستند پازل داشتند.
رحیمی همچنان عنوان کرد: از سال ۱۳۹۱ درگیر تولید مجموعه پازل هستم و زیباترین لحظات به زمانی بازمی گردد که متخصصان جوان ایرانی توانسته بودند علی رغم تمام محدودیت ها و تحریم ها، یک ایده و یک تحقیق دانش بنیان را تبدیل به یک کالا کنند و امیدوارم این نگرش در تمام مسئولان باشد که تمامی تحقیقات دانش بنیان باید به کالای تجاری تبدیل شود
فصل سوم برنامه پازل با حمایت ستاد اطلاع رسانی و فرهنگسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از ابتدای شهریور، از شبکه تلویزیون افق پخش خواهد شد.

 



کلمات کلیدی : دستاوردهای علمی، فناوری و صنعتی ، معرفی ، مستند پازل ، پژوهشي ، اقبال لاهوري ، پرتال پژوهشي

   پرینت مطلب





ثبت نظر